Seminari Patt Biomassa Cluster

Els tecnicismes al voltant de les instal·lacions de biomassa

El proper 27 d’octubre, el dpt. de Sostenibilitat Energètica de DEKRA participarà en el seminariCondicionants de les instal·lacions de biomassa als edificis i equipaments públics”.

Aquest seminari tècnic l’organitza el Clúster de Biomassa de Catalunya. En ell es pretén donar a conèixer els requisits i condicionants tècnics al voltant de les instal·lacions de biomassa. S’emmarca en el Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), més concretament, forma part de les Jornades PATT de octubre de 2017.

Lorenzo Morales i Sergi Pérez, responsable i director de projectes del departament de Sostenibilitat Energètica, respectivament, tancaran la jornada amb les ponències “Influència en la certificació energètica dels edificis i equipaments públics de les instal·lacions de biomassa” i “Guia bàsica de criteris per l’elaboració de plecs per a les licitacions d’instal·lacions de biomassa en edificis i equipaments públics”.
L’evolució d’un sector amb gran potencial.
Els sistemes basats en biomassa són capaços de generar calor i electricitat. La seva utilització en el sector de l’edificació és crucial per aconseguir edificis i equipaments més respectuosos pel medi ambient.

A més, es tracta d’un sector en creixement amb cada vegada més solucions que, integrat amb el sector de l’edificació, mostra l’alternativa més optimitzada respecte a funcionalitat, qualitat i confort de l’usuari.
Em pot interessar?.
Si ets tècnic o prescriptor de projectes d’edificis o equipaments (de les Administracions Públiques, col•lectius d’arquitectes o en general de projectes d’aquesta tipologia), sí, i tant!

Només cal inscriure’s prèviament mitjançant la web del Clúster de Biomassa.
El seminari és totalment gratuït i obert a tothom.
Quan i on es celebrarà el seminari?
Divendres, 27 d’octubre de 2017. De 9.30h a 13.00h
A la Seu Corporativa d’Infraestructures.cat
C/Vergós, 36-42 (Barcelona)
Si t’interessa el tema ‘Instal·lacions de Biomassa’, fes un cop d’ull al curs intensiu que es celebra del 23 al 26 d’octubre de 2017: Instal·lacions d’autoconsum amb biomassa.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de análisis. Al continuar con tu navegación entendemos que das tu consentimiento sobre el uso que hacemos de ellas.
Más información