Oferta Treball Servei Prevencio 2017

Busquem candidats de l’especialitat de Medicina del Treball pel SPA de DEKRA

Hi ha dues vacants pel Servei de Prevenció Aliè (SPA) a DEKRA. Busquem perfils com metge i infermer/a amb especialitat en Medicina del Treball.

Estem en procés d’obtenció de l’acreditació com Servei de Prevenció Aliè en territori nacional. Per aquest motiu, busquem candidats amb l’especialitat de medicina de treball, un/a metge i un/a infermera, amb experiència mínima d’un any.

Pel perfil de metge del treball, valorem que tinguis coneixements de toxicologia laboral, d’higiene industrial i/o experiència en impartició de cursos de formació de primers auxilis.

Pel perfil d’infermer/a del treball, trobem interessant que el candidat/a disposi de l’especialitat d’Ergonomia i Psicosociologia aplicada així com experiència en impartició de cursos de formació de primers auxilis.

DEKRA Ambio forma part del grup internacional DEKRA i som una de les seves empreses de la Unitat de Negoci Industrial que disposa en territori Nacional. Espanya és un dels 55 països on té presència. Si vols formar part del nostre equip, a més del SPA que s’estrenarà aviat, et convidem que coneguis els nostres serveis com Entitat Ambiental de Control (EAC), en Sostenibilitat Energètica, Green energies, Seguretat contra incendis, Seguretat Ambiental, Edificació i Health & Safety.

Si creus que tens el perfil, oferim un contracte laboral indefinit per formar part de l’equip que s’està creant per constituir el Servei de Prevenció Aliè al departament de Health & Safety de DEKRA Ambio.
Vols treballar amb nosaltres?
Consulta les ofertes, publicades a la plataforma de Infojobs, des d’on podràs enviar-nos el teu CV i, si vols, una carta de presentació: També ens pots enviar el teu CV per aquí.  
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de análisis. Al continuar con tu navegación entendemos que das tu consentimiento sobre el uso que hacemos de ellas.
Más información