Oferta Treball Lleida DEKRA

Vols treballar com tècnic/a de prevenció i control ambiental a Lleida?

Es busca un enginyer/a tècnic/a per donar suport al departament de prevenció i control ambiental a la nostre seu EAC de Lleida

Som una Entitat Ambiental de Control (EAC) acreditada en totes les tipologies d’activitats. Tenim delegacions a Barcelona, Madrid, Tarragona, Lleida, València, Saragossa i Galícia.

DEKRA Ambio forma part del grup internacional DEKRA i som una de les seves empreses de la Unitat de Negoci Industrial que disposa en territori Nacional. Espanya és un dels 55 països on té presència.

Si vols formar part del nostre equip en la seu de Lleida, ara mateix estem buscant un enginyer/a tècnic/a i valorem si, més a més, té altres formacions com Máster en enginyeria ambiental, formacions amb requisits ambientals per empreses o en explotacions ramaderes.

Si creus que tens al perfil, oferim un contracte laboral que consistirà en donar suport a l’equip de tècnics acreditats de l’entitat, en totes les fases de la inspecció, des de l’elaboració de les ofertes, recopilació de documentació, comunicació de les actuacions, redacció d’informes i tancament d’expedients.

Inicialment, el futur tècnic/a rebrà una formació específica en els camps de la prevenció i control ambiental segons el Decret 60/2015 (Industrial, Gestió de Residus, Ramaderes, Comercial i Serveis, Recreatives i Espectacles), així com sobre els procediments d’inspecció basats en les normes ISO 17020 i 17025. Una vegada finalitzat aquest període, es valorarà la incorporació a l’empresa i l’habilitació com a tècnic segons la vàlua del candidat.
Vols treballar amb nosaltres?
Envia’ns el teu CV a lleida.es@dekra.com o per la plataforma de Infojobs.  
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de análisis. Al continuar con tu navegación entendemos que das tu consentimiento sobre el uso que hacemos de ellas.
Más información