Op3 Jornadas PATT Joan Querol

Nou marc normatiu pel control d’emissions en instal·lacions de biomassa

El passat 14 de desembre es va celebrar al Casal Torreblanca de Sant Cugat la jornada tècnica  “Nova IT-AT-12: Control d’emissions en instal·lacions de biomassa”.

Aquesta jornada va ser organitzada pel Clúster de Biomassa de Catalunya i va comptar amb la participació de diferents experts tècnics així com amb una representant de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Meritxell Rodríguez, responsable de la Secció d’Emissions del Servei de Vigilància i Control de l’Aire.

A la jornada es va debatre sobre el marc normatiu que s’aplica a les emissions provinents de la combustió de les diferents instal·lacions de biomassa i es va aprofundir en els aspectes regulats a la nova IT-AT-12 de la DGQA.

Joan Querol, Director Tècnic del Departament de Atmosfera de DEKRA Ambio SAU, va intervenir a la jornada amb una ponència sobre els diferents mètodes i equips de mesura d’emissions, elements fonamentals per preservar la qualitat ambiental de l’aire a Catalunya.

Tècnics, instal·ladors, enginyers i administracions locals han pogut comprendre, a més a més intercanviar idees, com s’ha de dissenyar les instal·lacions de biomassa segons la nova regulació, que complementa la normativa actual tenint en compte les particularitats de la biomassa.
Per més informació, consulteu el programa de la Jornada Tècnica: “Nova IT-AT-12: Control d’emissions en instal·lacions de biomassa”.

Si us interessa aquest àmbit, descarregueu-vos la fitxa de servei de “Contaminació Atmosfèrica”, del nostre Departament de Control Ambiental.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació o per sol·licitar qualsevol dels  nostres serveis.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de análisis. Al continuar con tu navegación entendemos que das tu consentimiento sobre el uso que hacemos de ellas.
Más información