Treballa Amb Nosaltres DEKRA Ambio

Estem contractant: Tècnic/a pel departament de prevenció i control ambiental

Oferta de treball: Es busca un tècnic per donar suport al departament de prevenció i control ambiental amb una titulació de grau en l’àmbit científic o tècnic.

Som una Entitat Ambiental de Control (EAC) que ofereix serveis en Sostenibilitat Energètica, Green energies, Seguretat contra incendis, edificació i Health and Safety. Més a més DEKRA Ambio és una de les empreses de la Unitat de Negocio Industrial que el grup DEKRA disposa en territori Nacional, com un dels 55 països on té presència.

S’ofereix un contracte laboral que consistirà en donar suport a l’equip de tècnics acreditats de l’entitat, en totes les fases de la inspecció, des de l’elaboració de les ofertes, recopilació de documentació, comunicació de les actuacions, redacció d’informes i tancament d’expedients.

Durant el període inicial el tècnic rebrà una formació específica en els camps de seguritat en cas d’incendis i prevenció i control ambiental segons el Decret 60/2015 (OMAIIA, Industrial, Gestió de Residus, Comercial i Serveis, Recreatives i Espectacles), així com els procediments d’inspecció basats en les normes ISO 17020 i 17025.

Consulta més informació sobre aquesta oferta i altres a Infojobs.

  • Si tens el perfil, no dubtis enviar-nos el teu CV per aquí o per la plataforma de infojobs.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de análisis. Al continuar con tu navegación entendemos que das tu consentimiento sobre el uso que hacemos de ellas.
Más información